25 års erfaring og
fornøyde kunder

Vi er et norsk selskap med 25 års erfaring. Vi vokser raskt, og har over en halv million fornøyde kunder, med en kundetilfredshet på 95/100. Tid igjen:
Vi er et norsk selskap med 25 års erfaring. Vi vokser raskt, og har over en halv million fornøyde kunder, med en kundetilfredshet på 95/100.
rating

Sector Alarm er et norsk selskap med 25 års erfaring og svært fornøyde kunder.

rating
Kampanjepakke med alt inkludert. Bestill innen 11. oktober og spar kr 3580,- *
Tid igjen:
Grunnpakke med alt inkludert. Bestill i dag for en tryggere hverdag.
Døgnbemannet alarmstasjon

Hvorfor Sector Alarm?

Døgnbemannet alarmstasjon med umiddelbar respons

Umiddelbar personlig respons på brann-, innbrudds- og panikkalarmer. Vår sertifiserte alarmstasjon er den mest moderne i Nord-Europa, og vi er alltid her for deg. Med våre alarmer reduseres sannsynligheten for innbrudd eller dødelig brann i boligen betraktelig.

Gratis utrykning, brukerstøtte og service

Våre dyktige, lokale ansatte tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk service og gratis personlig veiledning.

Brukervennlig prisbelønt design som kan tilpasses

Vår boligalarm og smarthjemenhetene er laget for å garantere din sikkerhet. De passer perfekt inn i boligen, uten at designet går på bekostning av funksjonaliteten, og de kontrolleres døgnet rundt av vår sertifiserte alarmstasjon. Enhetene er enkle å bruke, og alle kan styres via Sector Alarm App, fjernkontroller, betjeningspaneler eller nøkkelbrikker. Alarmsystemet kan tilpasses, og du kan når som helst legge til flere smarthjemenheter.

Brukervennlig prisbelønt design som kan tilpasses
Best på kundeservice

Best på kundeservice

Vi setter pris på alle kundene våre, og er stolte over at vi har fått hele 11 utmerkelser for god kundeservice. Vi liker å gjøre en ekstra innsats for kundene våre. Hvorfor? Fordi enkle ting som gratis utrykning og det at vi er det eneste selskapet som tilbyr automatisk batteriutskiftning og - selvsagt - sikkerhet i boligen din 24/7, er mye av grunnen til at du får den gode følelsen av å ikke ha noen bekymringer.

Det er det vi står for.

Livstidsgaranti og funksjonsgaranti med daglige systemkontroller

Vi kontrollerer hele alarmsystemet over hundre ganger daglig, og alle produktene våre leveres med livstidsgaranti og funksjonsgaranti.

Slik sparer sikkerhetsoperatørene våre verdifulle sekunder

Vår alarmstasjon er Nord-Europas mest moderne, og er bemannet døgnet rundt av sikkerhetsoperatører som er klare til å gi deg hjelpen som situasjonen krever.

Vi tilbyr en komplett løsning, og setter ikke ut tjenester som overvåkning eller kundeservice til underleverandører. På den måten sikrer vi umiddelbar respons og god kundeopplevelse - hver eneste gang.

Med en gjennomsnittlig svartid på 12 sekunder, kan du være sikker på at vi går til aksjon med en gang vi varsles om brann, innbrudd eller panikkalarm.

Slik sparer sikkerhetsoperatørene våre verdifulle sekunder

Hos oss i Sector Alarm har du og familien din høyeste prioritet

Et hjem med Sector Alarm er et tryggere hjem, og vil aldri bli ignorert.

Operatørene våre er opplært til å tolke og ta hånd om ulike nødsituasjoner, og tilbyr veiledning og støtte gjennom alle hendelser, inkludert oppfølging i etterkant.

Ved hjelp av den seneste teknologien og bilder direkte fra boligen din, kontakter våre operatører aktuell nødetat, og sender bilder og informasjon videre for å forklare situasjonen. Alt dette gir deg livsviktige sekunder ekstra i en nødsituasjon.

Våre høyt kvalifiserte sikkerhetsoperatører:

Oppdaterer deg når alarmen din er utløst, og informerer om hva som har skjedd og hvilke tiltak som er gjort

Kontakter dine nødkontakter umiddelbart

Ved behov kontaktes nødetater umiddelbart (politi, brann, ambulanse), og informerer dem om hendelsen, hvilke tiltak som er gjort, og holder nødetatene oppdatert til de kommer fram.

Ved behov vil vi også sende en eller flere vektere til boligen din, som støtte under og etter hendelsen.

Du fortjener det beste!

Boligalarmene våre er skapt for din sikkerhet. De prisvinnende produktene har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmsystemet overvåkes og vedlikeholdes fra en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
25 års erfaring

Flere enn en halv million fornøyde kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt).

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 14 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris i 2019 – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Dette sier kundene om oss

quote quote Når jeg er på jobb kan jeg se om barna kommer hjem. Når de låser seg inn så vet jeg at de har kommet hjem, og at de er trygge. Vi er veldig fornøyde med Sector Alarm.

rating
Jan Tore B.

quote quote Jeg liker sikkerheten i å vite at det er en varsling, i tilfelle det skulle oppstå en brann mens vi sover. Om noe er galt så vil alarmen gå, og da vet jeg at barna kommer til å være trygge. Det er det viktigste for meg.

rating
Kirstin B.

quote quote Hele leiligheten var røykfylt og det brant på komfyren og veggen bak. Etter kort tid våknet jeg av sirener, og utenfor stod det to røykdykkere og en politimann klare til å ta døra for å komme seg inn til meg. Takk og lov for at jeg har Sector Alarm.

rating
René H.