Promo Banner Icon

Akkurat nå: Spar kr 1990* - Fri installasjon av grunnpakken med innbrudds- og brannalarm. Akkurat nå: Spar kr 1990* Tid igjen

27 års erfaring og
fornøyde kunder

Vi er et norsk selskap med 27 års erfaring. Vi vokser raskt, og har mer enn 600 000 fornøyde kunder med en kundetilfredshet på 95/100 i konsernet. Tid igjen:
Vi er et norsk selskap med 27 års erfaring. Vi vokser raskt, og har mer enn 600 000 fornøyde kunder i konsernet, med en kundetilfredshet på 95/100 i konsernet.
Nå får du fri installasjon av grunnpakken. Bestill innen 29. mai og spar 1990,- *
Tid igjen:
Grunnpakke med innbrudds- og brannalarm. Bestill i dag for en tryggere hverdag.
Boligalarm med overvåkning og umiddelbar respons døgnet rundt

Hvorfor Sector Alarm?

Overvåkning og umiddelbar respons døgnet rundt

Sikkerhetsoperatørene på vår alarmstasjon er direkte oppkoblet til de lokale nødetatene, og har en responstid på kun tolv sekunder i snitt. Vi sjekker at systemet ditt virker ved å kontrollere funksjonaliteten over 100 ganger i døgnet. Med våre alarmer reduseres sannsynligheten for innbrudd eller dødelig brann i boligen betraktelig.

check mark

Du får umiddelbar, personlig respons på innbrudds-, brann- og panikkalarmer.

check mark

Vi tilbyr gratis utrykning, teknisk ettersyn og sikkerhetskontroller.

check mark

Vår alarmstasjon sørger for kontinuerlig overvåkning av din bolig.

Vinner av Kundeserviceprisen

Vinner av Kundeserviceprisen

2 x Norges beste.
12 x bransjens beste.

Norsk Bærekraftbarometer

Vinner av Norsk Bærekraftbarometer

Bransjens beste på bærekraft.

Vinner av NKBs bransjepris

Bransjens mest fornøyde og lojale kunder for 2. år på rad.

Gratis utrykning, brukerstøtte og service

Våre dyktige, lokale ansatte tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk service og gratis personlig veiledning.

Dette sier våre kunder om oss...

Livstidsgaranti og funksjonsgaranti med daglige systemkontroller

Vi kontrollerer hele alarmsystemet over hundre ganger daglig, og alle produktene våre leveres med livstidsgaranti og funksjonsgaranti.

Brukervennlig prisbelønt design som kan tilpasses

Vår boligalarm og smarthjemenhetene er laget for å garantere din sikkerhet. De passer perfekt inn i boligen, uten at designet går på bekostning av funksjonaliteten, og de kontrolleres døgnet rundt av vår sertifiserte alarmstasjon.

Enhetene er enkle å bruke, og alle kan styres via Sector Alarm App, fjernkontroller, betjeningspaneler eller nøkkelbrikker. Alarmsystemet kan tilpasses, og du kan når som helst legge til flere smarthjemenheter.

Brukervennlig prisbelønt design som kan tilpasses
Best på kundeservice

Best på kundeservice

Vi setter pris på alle kundene våre, og er stolte over at vi har fått hele 12 utmerkelser for god kundeservice. Vi liker å gjøre en ekstra innsats for kundene våre. Hvorfor? Fordi enkle ting som gratis utrykning og det at vi er det eneste selskapet som tilbyr automatisk batteriutskiftning og - selvsagt - sikkerhet i boligen din 24/7, er mye av grunnen til at du får den gode følelsen av å ikke ha noen bekymringer.

Det er det vi står for.

Slik sparer sikkerhetsoperatørene våre verdifulle sekunder

Vår alarmstasjon er en av Nord-Europas mest moderne, og er bemannet døgnet rundt av sikkerhetsoperatører som er klare til å gi deg hjelpen som situasjonen krever.

Vi tilbyr en komplett løsning, og setter ikke ut tjenester som overvåkning eller kundeservice til underleverandører. På den måten sikrer vi umiddelbar respons og god kundeopplevelse - hver eneste gang.

Med en gjennomsnittlig svartid på 12 sekunder, kan du være sikker på at vi går til aksjon med en gang vi varsles om brann, innbrudd eller panikkalarm.

Slik sparer sikkerhetsoperatørene våre verdifulle sekunder

Hos oss i Sector Alarm har du og familien din høyeste prioritet

Et hjem med Sector Alarm er et tryggere hjem, og vil aldri bli ignorert.

Operatørene våre er opplært til å tolke og ta hånd om ulike nødsituasjoner, og tilbyr veiledning og støtte gjennom alle hendelser, inkludert oppfølging i etterkant.

Ved hjelp av den seneste teknologien og bilder direkte fra boligen din, kontakter våre operatører aktuell nødetat, og sender bilder og informasjon videre for å forklare situasjonen. Alt dette gir deg livsviktige sekunder ekstra i en nødsituasjon.

Våre høyt kvalifiserte sikkerhetsoperatører:

check mark

Oppdaterer deg når alarmen din er utløst, og informerer om hva som har skjedd og hvilke tiltak som er gjort

check mark

Kontakter dine nødkontakter umiddelbart

check mark

Ved behov kontaktes nødetater umiddelbart (politi, brann, ambulanse), og informerer dem om hendelsen, hvilke tiltak som er gjort, og holder nødetatene oppdatert til de kommer fram.

check mark

Ved behov vil vi også sende en eller flere vektere til boligen din, som støtte under og etter hendelsen.

Du fortjener det beste!

Boligalarmen vår er skapt for din sikkerhet. Vår prisvinnende alarm har et moderne design som passer inn i hjemmet, uten å redusere funksjonaliteten. Alarmen er tilkoblet, og overvåket av, en av de mest moderne alarmsentralene i Nord-Europa.

quote
Over 25 års erfaring

Sector Alarm Group har mer enn 600 000 fornøyde og trygge kunder (kundetilfredshet på 95/100 i snitt) i hele Europa.

quote
Beste kundeservice

Vi har fått 15 utmerkelser for god kundeservice.

quote
Beste produktdesign

Vinner av RedDots designpris – et globalt anerkjent kvalitetsmerke.

Dette sier kundene om oss

quote quote Når jeg er på jobb kan jeg se om barna kommer hjem. Når de låser seg inn så vet jeg at de har kommet hjem, og at de er trygge. Vi er veldig fornøyde med Sector Alarm.

rating
Jan Tore B.

quote quote Sector Alarm har vært veldig flinke til å følge oss opp etter hendelsen. De ringer meg for oppfølging om hvordan det går med både oss og systemet vårt. Kameraet fanget opp røyken, og selv om det ikke registrerte levende flammer, rykket de ut uansett. Utfallet kunne vært betydelig verre om vi ikke hadde et alarmsystem.

rating
Kenneth R.

quote quote Jeg liker sikkerheten i å vite at det er en varsling, i tilfelle det skulle oppstå en brann mens vi sover. Om noe er galt så vil alarmen gå, og da vet jeg at barna kommer til å være trygge. Det er det viktigste for meg.

rating
Kirstin B.

* Bestill på nett i dag og spar 1990,-

Alle nye kunder får nå fri installasjon av grunnpakken. Totalt sparer du hele kr 1990.
Kampanjen varer til og med søndag 29. mai.


Grunnpakken inkluderer 1 sentralenhet med oppkobling via internett, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer med kamera, 1 røykdetektor, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks eller EasyLock for elektronisk dørlås, nøkkelbrikke, gratis app som gir deg full kontroll på alarmen, merker og skilt til boligen.